Skip to main content

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Μπαράκ να στέκονται στην άκρη μιας βεράντας. Τα μηνύματά τους.

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα συμπλήρωσαν 27 χρόνια γάμου, την Πέμπτη και αντάλλαξαν τρυφερά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όπως είπαν οι Beatles: Γίνεται ολοένα και καλύτερο. Σε ευχαριστώ, μωρό μου για αυτά τα 27 καταπληκτικά χρόνια» έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στον λογαριασμό του στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, στην οποία το ζευγάρι είναι με γυρισμένη την πλάτη και ατενίζει το ηλιοβασίλεμα. Η φωτογραφία είναι από ταξίδι των Ομπάμα στην Τανζανία.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Μπαράκ να στέκονται στην άκρη μιας βεράντας, κοιτάζοντας τη θάλασσα, στη μαρίνα στο νησί Μάρθας Βίνεγιαρντ, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.  

«Πριν από 27 χρόνια αυτός ο τύπος μου υποσχέθηκε μια ζωή γεμάτη περιπέτεια. Θα έλεγα πως το πέτυχε» έγραψε η Μισέλ Ομπάμα. «Στο επόμενο κεφάλαιο μας με άδεια φωλιά ανακαλύπτουμε τι θα ακολουθήσει-ενώ αισθανόμαστε ακόμα τη μαγεία που μας έφερε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Ευτυχισμένη επέτειο, Μπαράκ», σημείωσε η Μισέλ Ομπάμα.