Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019
x

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΧΡΥΣΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Από τις αστυνομικές αρχές σχηματίστηκαν δικογραφίες για δύο διαφορετικές περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε περιοχές των Σερρών.

Νέα περιστατικά ληστειών και κλοπών σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα από Ρομά σε περιοχές του νομού Σερρών.

Ένας 25χρονος και δύο ανήλικοι το χρονικό διάστημα από 15 έως 18 Σεπτεμβρίου 2018 αφαίρεσαν 2 δίκυκλα μοτοποδήλατα από την πόλη των Σερρών, όπου το ένα από αυτά εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

Επιπλέον το ίδιο διάστημα αφαίρεσαν από 2 ηλικιωμένες γυναίκες 2 χρυσές αλυσίδες που φορούσαν, συνολικής αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού και 2 ανήλικων ημεδαπών. Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος της 26χρονης μητέρας του ενός ανηλίκου και του 40χρονου πατέρα του δεύτερου ανηλίκου.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος 42χρονου ημεδαπού και της 24χρονης κόρης του, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσαν από αποθήκη οικίας σε περιοχή των Σερρών διάφορα εργαλεία αξίας 380 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους εντοπίστηκε ένα ρολόι το οποίο είχε αφαιρεθεί τον Απρίλιο του 2016 από κοσμηματοπωλείο σε περιοχή των Σερρών, καθώς και ένα ποδήλατο το οποίο είχε κλαπεί τις προηγούμενες μέρες από αυλή οικίας σε περιοχή των Σερρών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ