Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021
x

ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι είχαν καταδικαστεί για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλαδαπών συνέλαβαν αστυνομικοί στην πόλη της Φλώρινας.

Τρία φυγόποινα άτομα, όλοι αλλοδαποί συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στην πόλη της Φλώρινας από αστυνομικούς της τοπικής διεύθυνσης.

Χθες βράδυ, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν 34χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Λάρισας και Ιωαννίνων, αντίστοιχα, με τις οποίες είχε καταδικαστεί με συνολική ποινή φυλάκισης 6 μηνών και 30 ημερών, καθώς και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Το ίδιο βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, συνέλαβαν 36χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Τέλος σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί της Ασφάλειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν 38χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 2 ετών και 1 μηνός, καθώς και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ