Skip to main content

Μπάσκετ - Ράιλι: Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, στον ΠΑΟΚ βρήκα αυτό που περίμενα

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ επιλέχθηκε για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ στους «ασπρόμαυρους» για την περίοδο 2022-2023

Έτοιμος να προσφέρει το μέγιστο δυνατό στον ΠΑΟΚ, ώστε ο Δικέφαλος του Βορρά να... περπατήσει με αξιώσεις στις υποχρεώσεις του στη νέα αγωνιστική περίοδο, σε Ελλάδα και Ευρώπη, δηλώνει ο Τζέιλεν Ράιλι.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος επιλέχθηκε για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ στους «ασπρόμαυρους» για την περίοδο 2022-2023, τοποθετήθηκε σε εκπροσώπους του Τύπου, στο PAOK Sports Arena, τονίζοντας:
 
«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Ανυπομονούσα να έρθω. Είναι σημαντικό που είμαστε όλοι στην προετοιμασία, εκτός από τον Γιανίκ (σ.σ. Φράνκε). Δεν βλέπω την ώρα να δουλέψουμε για να κάνουμε κάτι ωραίο στη σεζόν με την ομάδα.Ο προπονητής ζήτησε να προσφέρω τις ηγετικές μου ικανότητες στην ομάδα, την προσωπικότητά μου, τον τρόπο παιχνιδιού μου, να δίνω τον τόνο επιθετικά, αμυντικά, να φροντίζω να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και να έχουμε μαχητικό πνεύμα είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Δεν μου ζήτησε να κάνω κάτι που δεν κάνω ούτως ή άλλως. Είναι εύκολο, για να είμαι ειλικρινής, να εκτελώ τον ρόλο μου στο γήπεδο, όλο όσα ζήτησε ο προπονητής. Έχουμε ένα σύνολο με παίκτες νεαρής ηλικίας, ανυπομονώ να παίξω με όλους. Όλοι φέρνουν ποιότητα στο παρκέ. Σε γενικές γραμμές, στις πρώτες μέρες που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, βρήκα αυτό που περίμενα. Μπήκαμε στο γήπεδο, ιδρώσαμε, τις προηγούμενες ημέρες είχαμε αφίξεις. Είναι όμορφο που μπήκαμε σε διαδικασία προπονήσεων», πρόσθεσε ο Ράιλι επισημαίνοντας: «Απόλαυσα το να παίζω την περασμένη σεζόν στο Basketball Champions League, έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ η συμμετοχή του στη διοργάνωση. Κάθε αγώνας στο BCL είναι δύσκολος, έχει ένταση. Είναι μια διοργάνωση επιπέδου, υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλό μας, όσο προχωράει η διοργάνωση έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ ξανά στο BCL. Πάντα μπορείς να δώσεις περισσότερα στο γήπεδο. Γι’ αυτό προπονούμαστε, γι’ αυτό ζούμε ως καλαθοσφαιριστές. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα αντιμετωπίσω την ΑΕΚ, όπως έγινε πέρυσι (σ.σ. την αντιμετώπισε για το Basketball Champions League, φορώντας τη φανέλα της λετονικής Ρίγα), αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες. Πάντα προσπαθούμε να εξελισσόμαστε, να πιέζουμε τους εαυτούς μας να φτάσουν στο πιο αποδοτικό επίπεδο. Είμαι έτοιμος να ανεβάσω το επίπεδό μου αγωνιστικά».