Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
x

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

Οι δύο εταιρείες είχαν κάποιες εκκρεμότητες στους φακέλους τους, ωστόσο έσπευσαν να τις διευθετήσουν και δόθηκε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα

Άρης και ΑΕΚ θα μετάσχουν στην αγωνιστική περίοδο 2022-23 της Basket League, καθώς ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι χορήγησε στις δύο ΚΑΕ άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Οι δύο εταιρείες είχαν κάποιες εκκρεμότητες στους φακέλους τους, ωστόσο έσπευσαν να τις διευθετήσουν, με αποτέλεσμα το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ να δώσει στις δύο ομάδες άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, τα μόνα «ερωτηματικά» ενόψει της νέας σεζόν στη Basket League είναι ο Απόλλων Πατρών και η Λάρισα.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:

«Τo Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης σχετικά με την πλήρωση από την ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014 και την ΑΡΗΣ 2003 ΚΑΕ των κριτηρίων και των προϋποθέσεων του Κανονισμού του άρθρου 105 παρ. 4 του ν. 2725/1999 για την απόκτηση δικαιώματος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και χορήγησε στις ανωτέρω ΚΑΕ δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ