Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ

Μετά την αποκατάσταση οι εργασίες από τα συνεργεία συνεχίζονται ώστε να διασφαλιστεί η δυνατότητα διαρκούς εφεδρικής τροφοδοσίας.

Μπορεί η βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού της Σκιάθου να αποκαταστάθηκε πλήρως (δείτε εδώ), ωστόσο οι εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζονται ώστε να μην υπάρξει νέο πρόβλημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, η βλάβη εντοπίστηκε σε γραμμή Μέσης Τάσης στο χερσαίο υπόγειο δίκτυο του νησιού σε σημείο πλησίον του Ξενοδοχείου Skiathos Palace και τα συνεργεία άμεσα απομόνωσαν τη βλάβη και ξεκίνησαν την επανηλεκτροδότηση των πελατών που επηρεάστηκαν, από τη δεύτερη γραμμή τροφοδοσίας Μέσης Τάσης  του νησιού.

Με την άμεση κινητοποίησή τους, έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα επανηλεκτροδοτήθηκε το τμήμα της χώρας του νησιού που επηρεάστηκε και έως τη 1:20 ξημερώματα της 17ης Αυγούστου, η ηλεκτροδότηση είχε αποκατασταθεί και στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι εργασίες των συνεργείων της Εταιρίας συνεχίζονται πυρετωδώς μέχρι αυτή την ώρα, προκειμένου να έχει αποκατασταθεί η βλάβη που προέκυψε στη γραμμή Μέσης Τάσης μέχρι τις απογευματινές ώρες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η δυνατότητα διαρκούς εφεδρικής τροφοδοσίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ