Skip to main content

Μποχωρίδης: Πρέπει να φανούμε δυνατοί ενόψει συνέχειας

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε για τη συμμετοχή του στο φετινό All Star και τον αγώνα που δίνει ο Άρης για την παραμονή στην κατηγορία.

Για τη συμμετοχή του στο φετινό All Star Game και τον αγώνα που δίνει ο Άρης για να παραμείνει στην κατηγορία αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής γκαρντ του «Αυτοκράτορα»:

Για το φετινό All Star: «Κάθε χρόνο αυτό το παιχνίδι είναι γιορτή για όλους, τόσο για τους φιλάθλους που έρχονται να μας δούνε, αλλά και για εμάς για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα του πρωταθλήματος. Ερχόμαστε να παίξουμε με χαρά, αλλά και να ικανοποιήσουμε τους ανθρώπους που έρχονται να μας παρακολουθήσουν».

Για την παρουσία βετεράνων στο All Star: «Είναι πολύ ωραίο αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια που οι μικροί παίζουν με τους μεγάλους. Υπάρχει μια μικρή κόντρα μεταξύ τους και είναι πολύ ευχάριστο να το βλέπεις απ’ έξω. Αυτά τα παιχνίδια είναι γιορτή ωστόσο πρέπει να σκεφτόμαστε ότι γενικότερα το μπάσκετ είναι μια γιορτή. Θα έπρεπε κάθε αγώνας που διεξάγεται ανεξαρτήτως αθλήματος και αντιπάλου να αντιμετωπίζεται έτσι. Να έχουμε μια νοοτροπία εξωτερικού, ενώ αν ήμασταν και σαν το NBA θα ήταν το ιδανικό».

Για την μάχη που δίνει ο Άρης για παραμονή: «Έχουμε έρθει σε μια δύσκολη κατάσταση, είμαστε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Από εδώ και πέρα πρέπει να φανούμε δυνατοί και να μπορέσουμε να πάρουμε τις νίκες που χρειάζεται ώστε να σωθεί η ομάδα. Υπάρχει παραπάνω πίεση λόγω του ονόματος και της ιστορίας του Άρη, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Οφείλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να μην σκεφτούμε τίποτε άλλο και να κερδίζουμε ώστε να σωθούμε».