Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Άρχισε η ασφαλτόστρωση στην Τσιμισκή, άρχισε και το μποτιλιάρισμα (φωτο+video)

Με την αγορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανοιχτή, έχουν ήδη δημιουργηθεί ουρές οχημάτων από την εκκίνηση των εργασιών ασφαλτόστρωσης στον εμπορικότερο δρόμο της πόλης

Συνθήκες κυκλοφοριακού χάους προκάλεσαν, με το... καλησπέρα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από τον δήμο Θεσσαλονίκης στην οδό Τσιμισκή.

Με την αγορά στο κέντρο της πόλης ανοιχτή και τους Θεσσαλονικείς να την επισκέπτονται ακόμα αυτήν την ώρα, λόγω και της σχετικής πτώσης της θερμοκρασίας, έχουν ήδη προκληθεί ουρές επί της οδού Μανώλη Ανδρόνικου αλλά και στην οδό Ν. Γερμανού και στη Λεωφόρο Στρατού.

Τα συνεργεία της εργολαβίας έχουν αρχίσει να ξηλώνουν την άσφαλτο στις δύο αριστερές λωρίδες της οδού Τσιμισκή ενώ στη συνέχεια θα ρίξουν νέα άσφαλτο έως τη συμβολή της οδού με την Εθνικής Αμύνης

Οι εργασίες, που ξεκίνησαν στις 20:00, έχει προγραμματιστεί να διαρκέσουν έως τις 6 τα ξημερώματα, ενώ θα συνεχιστούν αύριο. Σήμερα ασφαλτοστρώνονται οι δύο αριστερές λωρίδες της Τσιμισκή στο τμήμα από τη ΧΑΝΘ έως την Εθν. Αμύνης, ενώ αύριο θα ασφαλτοστρωθούν οι δύο δεξιές. 

Ειδικότερα:

(1)     Σήμερα Πέμπτη (03/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την πλατεία ΧΑΝΘ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο  δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

(2)     Αύριο Παρασκευή (04/08/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την πλατεία ΧΑΝΘ (οδός Αγγελάκη) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνικής Αμύνης.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς τη κίνηση των οχημάτων).

- Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Εθνικής Αμύνης, Αγγελάκη και Νικολάου Γερμανού θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Τροχαίας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Image
Image
Image