Skip to main content

Μπράμπετς: Εξέτασα την πρόταση του Παναθηναϊκού αλλά παραμένω Αρειανός

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι η απόφαση είναι δική του, του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή, αλλά και όλου του επιτελείου της ομάδας

Με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, ο Γιάκουμπ Μπράμπετς πήρε θέση με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους ως το καλοκαίρι του 2025, ξεκαθάρισε πως πράγματι δέχθηκε πρόταση από το «τριφύλλι», την οποία και εξέτασε, ωστόσο παραμένει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας στο νου του την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League.  

Αναλυτικά η δήλωση του Μπράμπετς: «Καλησπέρα σε όλους. Όσοι είναι κοντά μου γνωρίζουν πολύ καλά πόσο αγαπάω τον Αρη και τη Θεσσαλονίκη. Σέβομαι την αγάπη και την αφοσίωσή σας προς το πρόσωπό μου και θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όφειλα να εξετάσω την πρόταση του Παναθηναϊκού. Και σας ενημερώνω ότι συνεχίζω να παραμένω Αρειανός. Είναι μια απόφαση δική μου, του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή, αλλά και όλου του staff της ομάδας και φυσικά μετά τη σφοδρή επιθυμία των φιλάθλων μας να μείνω εδώ. Ήταν πολύ σημαντική για εμένα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να έχουμε μια καλή αρχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη».