Skip to main content

Mrs India Worldwide: Εντυπωσιάζουν οι Ινδές καλλονές στο Πόρτο Καρράς

Η Mrs. India Worldwide είναι ένας θεσμός που αναγνωρίζει την υποδειγματική δύναμη και τη χαρακτηριστική προσωπικότητα των έγγαμων γυναικών της Ινδίας.

Άρωμα εξωτικής ομορφιάς απόψε στη Χαλκιδική και το Πόρτο Καρράς όπου πραγματοποιούνται τα καλλιστεία Mrs India Worldwide 2019, ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς για την πιο όμορφη έγγαμη Ινδή που στόχο έχει την προώθηση του ινδικού πολιτισμού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Φέτος, η αποστολή των Ινδικών Καλλιστείων αποτελείται από 175 διαγωνιζόμενες Ινδές κυρίες απ’ όλο τον κόσμο, τα μέλη της διοργανώτριας εταιρείας και σπουδαστές των Σχολών Σχεδιαστών της Ινδίας, με την ευγενική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις διαγωνιζόμενες συνοδεύουν στην Ελλάδα οι συγγενείς τους, για να παρακολουθήσουν από κοντά τόσο την τελετή απονομής καλλιστείων, όσο και τον διαγωνισμό ταλέντων που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Η Mrs. India Worldwide είναι ένας θεσμός που αναγνωρίζει την υποδειγματική δύναμη και τη χαρακτηριστική προσωπικότητα των έγγαμων γυναικών της Ινδίας. Από το 2008, η Mrs. India Worldwide, έχοντας ως μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση του γυναικείου φύλου, έχει καταφέρει να διευρύνει τους ορίζοντες πολλών γυναικών και να τους χαρίσει την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρο του Bollywood, γεγονός που έχει καταστήσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση τη μεγαλύτερη και κυριότερη διοργάνωση ομορφιάς στην Ινδία.

Οι διαγωνιζόμενες είναι ντυμένες ομοιόμορφα με κόκκινο σάρι, που είναι και η παραδοσιακή τους ενδυμασία. Η Σταρ Mrs India θα γίνει πρέσβειρα της εταιρίας Shri Sai Entertainment που έχει αναλάβει την διοργάνωση του event, με σκοπό να προωθήσει να διαφημίσει και να προωθήσει τον ινδικό πολιτισμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ θα κερδίσει και πλούσια δώρα.