Skip to main content

«Multi Split» της Daikin: Μέχρι και 5 κλιματιστικά με μόλις μία εξωτερική μονάδα!

Σημαντική εξοικονόμηση χώρου και ενέργειας, λιγότερος θόρυβο στο περιβάλλον, ευκολότερη αλλά και οικονομικότερη εγκατάσταση

Ένα κλιματιστικό σπάνια αρκεί πλέον για ένα σπίτι. Αντιθέτως, όλο και περισσότερα νοικοκυριά ενδιαφέρονται να έχουν ξεχωριστό κλιματισμό σε διαφορετικά δωμάτια. Τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση που δεν υπάρχει χώρος για τόσες εξωτερικές μονάδες;

Η Daikin έχει τη λύση χάρη στον σχεδιασμό Multi Split, ο οποίος επιτρέπει την εγκατάσταση μέχρι και πέντε εσωτερικών μονάδων κλιματισμού, με μόλις μία εξωτερική μονάδα. Αυτό μεταφράζεται σε μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως σημαντική εξοικονόμηση χώρου και ενέργειας, λιγότερο θόρυβο στο περιβάλλον, ευκολότερη αλλά και οικονομικότερη εγκατάσταση του συστήματος κλιματισμού.

Με το πολυδιαιρούμενο σύστημα Multi Split η άνεση που προσφέρουν τα κλιματιστικά της Daikin απλά επεκτείνεται. Εξαλείφονται χωροταξικοί και αισθητικοί περιορισμοί, ελαχιστοποιούνται οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ενώ ταυτόχρονα είναι και οικονομικά ελκυστική λύση για την ψύξη και θέρμανση πολλαπλών χώρων. 

 

Image

 

Τι σημαίνει πρακτικά η λύση Multi Split της Daikin;
 
⦁    Λιγότερος απαιτούμενος χώρος, διακριτική παρουσία, λιγότερος θόρυβος

* Το σύστημα Multi Split εξοικονομεί χώρο, αφού μειώνει δραστικά αυτόν που απαιτείται για την τοποθέτηση των μονάδων εξωτερικά του κτιρίου. Για πέντε κλιματιστικά αρκεί μόλις μία εξωτερική μονάδα.

* Κάνει πολύ πιο διακριτική την παρουσία του συστήματος κλιματισμού. Αρκεί να αποφασίσετε για ένα μόνο σημείο τοποθέτησης και να αξιοποιήσετε τον εξωτερικό σας χώρο στο έπακρο.

* Δεν επιβαρύνει με τον θόρυβο λειτουργίας δύο ή περισσότερων μονάδων. Μία εξωτερική μονάδα για πολλά κλιματιστικά σημαίνει λιγότερο θόρυβο.

 

Image

 

⦁    Απλούστερη εγκατάσταση, καλωδίωση, σωλήνωση και συντήρηση

* Μία εξωτερική μονάδα σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση εξοπλισμού εγκατάστασης. Για κάθε εξωτερική μονάδα απαιτεί να εξασφαλίσουμε σωστή στερέωση και την ομαλή λειτουργία της. Όταν αυτή η απαίτηση αφορά μόνο μία εξωτερική μονάδα, αυξάνονται οι χωροταξικές και τεχνικές επιλογές και μειώνεται το κόστος.

* Με τον ίδιο τρόπο επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου: Η εγκατάσταση, καλωδίωση, σωλήνωση και αρχική ρύθμιση ενός μόνο συστήματος είναι πολύ πιο εύκολες και γρήγορες, ενώ και η πιθανότητα τεχνικών σφαλμάτων μειώνεται.

 

Image


 
⦁    Περισσότερη ευελιξία: Συνδέστε έως 5 εσωτερικές μονάδες οποιουδήποτε τύπου

Η λύση Multi Split προσφέρει πολλές δυνατότητες άνεσης:

* Δυνατότητα σύνδεσης έως 5 εσωτερικών μονάδων σε μία μόνο εξωτερική μονάδα.

* Κάθε μία από τις εσωτερικές μονάδες μπορείτε να τη ρυθμίζετε μεμονωμένα, με το κινητό σας, από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω της εφαρμογής Daikin Onecta. Η εφαρμογή Onecta παρέχει επιλογή δημιουργίας διαφορετικών προγραμμάτων και λειτουργιών ενώ, επιπλέον, καταγράφει την ενεργειακή κατανάλωση κάθε κλιματιστικού ξεχωριστά.

* Ο συνδυασμός πολλών κλιματιστικών σε ένα σύστημα Multi Split δεν σημαίνει περιορισμό επιλογής των εσωτερικών μονάδων από μόνο μία σειρά κλιματιστικών της Daikin. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής διαφορετικών τύπων εσωτερικών μονάδων από τις σειρές Split και Sky Air, ανάλογα με αυτήν που ταιριάζει σε κάθε χώρο του σπιτιού σας!

* Πιθανότατα δεν μπορείτε να είστε σίγουροι αν θα χρειαστείτε κάποια επιπλέον εσωτερική μονάδα κλιματισμού στο μέλλον. Το Multi Split διασφαλίζει ότι θα έχετε αργότερα αυτή τη δυνατότητα κάνοντας την ανάλογη επιλογή κατά την αρχική εγκατάσταση. Επιλέγοντας από την αρχή μία εξωτερική μονάδα μεγαλύτερης δυναμικότητας, μπορείτε πολύ εύκολα στο μέλλον να συνδέσετε την επιπλέον εσωτερική μονάδα που θα επιλέξετε τότε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:  

 

Image

 

⦁    Χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, υψηλές επιδόσεις

* Το σύστημα Multi Split εξασφαλίζει και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Κι αυτό γιατί οι μεγάλοι συμπιεστές της Daikin λειτουργούν πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με πολλούς μικρούς, με την ίδια δυναμικότητα. Επίσης εξοικονομούν σημαντικό ποσοστό ενέργειας χάρη στη λειτουργία αναμονής.

Daikin Multi Split:  Όσο λιγότερα τόσο καλύτερα!
 
www.daikin.gr                                     

Λύσεις Daikin                                     

Βρείτε έναν συνεργάτη Daikin