Skip to main content

Must επιλογές για dining και διασκέδαση στο Mediterranean Cosmos

Για μία ξεχωριστή dining & entertainment εμπειρία συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mediterranean Cosmos!

Οι πραγματικές απολαύσεις της ζωής κρύβονται σε μικρές αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες. Μία βόλτα σε ένα καλαίσθητο μέρος, ένα νόστιμο πιάτο, ένα χαλαρωτικό ποτό και ωραία μουσική είναι ο τέλειος συνδυασμός για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο απόλυτος προορισμός που συνδυάζει αρμονικά όλα τα παραπάνω είναι φυσικά το Mediterranean Cosmos!

Το εμπορικό κέντρο στεγάζει μερικά από τα must go καταστήματα για μία μοναδική εμπειρία dining & entertainment που θα μας αποφορτίσει από μία δύσκολη μέρα και θα γεμίσει τις μπαταρίες μας. Οι πεντανόστιμες επιλογές σε πιάτα και οι signature προτάσεις σε ποτά θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ενώ η ιδιαίτερη μουσική που θα συντροφεύσει την επίσκεψή μας σε ένα από τα dining places του Mediterranean Cosmos θα μας ξεκουράσει και θα μας ξεσηκώσει ταυτόχρονα!

Έτσι, μετά από μία βόλτα για ψώνια στο εμπορικό κέντρο, η στάση σε ένα από τα καλαίσθητα dining places είναι μονόδρομος. Εκεί μας περιμένει γκάμα γευστικών επιλογών για όλα τα γούστα αλλά και ευφάνταστες προτάσεις ποτών και καφέ! Παράλληλα, θα βρούμε ιδέες για διασκεδαστικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στις προτάσεις για entertainment που μας χαρίζει το Mediterranean Cosmos.

Η Voria.gr σάς προτείνει έξι hot επιλογές για την απόλυτη εμπειρία dining & entertainment στο Mediterranean Cosmos για μερικές από τις ποιοτικές και απολαυστικές εξόδους σας!

La Pasteria

Η La Pasteria, η αγαπημένη ιταλική συνήθεια μικρών και μεγάλων σας περιμένει στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos για να δημιουργήσουμε μία γαστρονομική εμπειρία βγαλμένη από τα βάθη της Ιταλίας.

Συνδυάστε τις πλέον πολυπόθητες εξορμήσεις σας στα καταστήματα για shopping therapy ή ακόμα και μία απλή βόλτα στο εμπορικό κέντρο, με μία στάση στο απόλυτο ιταλικό στέκι για να δοκιμάσετε μοναδικές συνταγές που θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Prince Brasserie

Αν ψάχνεις να βρεις έναν προορισμό για καλό φαγητό, premium ποτά, ωραία μουσική τότε αναζητάς το The Prince Barsserie!  

Είναι το σημείο που μπορεί να γίνει το στέκι σου, όλες τις ώρες της ημέρας. Τα πρωινά για καφέ ή τσάι με συνοδεία αλμυρών ή γλυκών προτάσεων για να ξεκινήσει καλά η μέρα.

Οι προτάσεις του για brunch αλλά και για δείπνο θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Μεγάλη κάβα για τους λάτρεις του κρασιού, συνεχώς ανανεωμένη λίστα με cocktails και spirits αλλά και ωραία μουσική όλες τις ώρες δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα και σε κάνουν να χαλαρώσεις και να κάνεις το πιο ευχάριστο διάλειμμα της ημέρας αλλά και της νύχτας! 

ToThelo Gastrobar

Ένας όμορφος ζεστός χώρος για coffee breaks, απολαυστικό brunch, μεσημεριανό διάλειμμα από τα ψώνια ή για την βραδινή έξοδο.

Αρωματικοί καφέδες, γευστικά πιάτα, απολαυστικά γλυκά και ευφάνταστα cocktails.

Όποια και αν είναι η περίσταση το ToThelo Gastrobar σάς καλωσορίζει από το πρωί ως το βράδυ.

Estrella

Το Estrella Mediterranean Cosmos δεν διατηρεί απλά τη φήμη ως το εστιατόριο που ξεχωρίζει για το καλό και αυθεντικό brunch, αλλά την εξελίσσει παρουσιάζοντας συνεχώς νέες γευστικές προτάσεις lunch και dinner.

Συνδυάστε μία όμορφη βόλτα στο Mediterranean Cosmos με το αγαπημένο Estrella και τις World Street Food νόστιμες και πρωτότυπες ιδέες, φτιαγμένες με έμπνευση, μεράκι και εκλεκτά ελληνικά προϊόντα.

Δοκιμάστε λαχταριστά bagels και burgers, ολόφρεσκες σαλάτες, πιάτα ζυμαρικών αλλά και εξαιρετικές Vegan και Veggie επιλογές.

Η ζεστή ατμόσφαιρα, η άψογη εξυπηρέτηση, η επιλεγμένη μουσική στον όμορφο χώρο του Estrella Mediterranean Cosmos το καθιστούν ως must - food - spot. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η εμβληματική φράση: «you got the spirit, don't lose the feeling!».

TGI Fridays

Τα TGI Fridays φέτος γιορτάζουν τις απόκριες, κάνοντας ένα flashback στην αγαπημένη δεκαετία των 80's. Απολαύστε τα πιο δημοφιλή cocktails εκείνης της περιόδου και μουσικές βραδιές αφιερωμένες σε pop, rock και funk επιτυχίες!

Τα 80’s ήταν αναμφισβήτητα μια δεκαετία που άφησαν εποχή μέσα από την μουσική, τις ταινίες, τα πρωτοποριακά gadgets και τη μόδα. Μια περίοδος γεμάτη έμπνευση, ρομαντισμό, ξέφρενη χαρά και πολύ ντίσκο!

Τα 80's Throwback Cocktails κάνουν την εμφάνισή τους στα TGI Fridays, στις 7 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 6 Μαρτίου, φέρνοντας τον αέρα των 80’s στα καταστήματά τους.

To Together in Electric Dreams (παραλλαγή του cocktail Electric Lemonade) μας δημιουργεί μια νοσταλγία από το ομώνυμο τραγούδι των Philip Oakley και Giorgio Moroder το 1984. Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο με Havana Club Añejo 3 Años, Blue Caracao, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime.

Το Alabama Slammer κάνει δυναμικό comeback στα καταστήματα TGI Fridays, ένα cocktail που μεσουρανούσε στο μενού των TGI Fridays για αρκετά χρόνια. Κάνει επανεμφάνιση με ένα twist: με Absolut Vodka, Southern Comfort, Disaronno Amaretto, γρεναδίνη, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, νέκταρ αγαύης.

Το φρουτώδες Hurricane σε μια παραλλαγή με Southern Comfort, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, passion fruit, mango και γρεναδίνη, θα σας μεταφέρει στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης.

Το Between the Sheets, είναι ένα cocktail που ήταν αρκετά δημοφιλές την δεκαετία των 80’s, (ενώ δημιουργήθηκε στα 30’s) κυρίως για το παιχνιδιάρικο όνομα και γιατί ήταν ένα γευστικό και ανάλαφρο cocktail με Havana Club Añejo 3 Años, Hennessy VS Cognac, triple sec, φρέσκο χυμό λεμονιού και simple syrup.

«Get into the groove» με events σε όλα τα καταστήματα:

80’s Masque Parties: μεταμορφωθείτε σε pop idols της εποχής την Τσικνοπέμπτη 24/2, γιορτάζοντας σε όλα τα καταστήματα.

Rubik’s Cube Day: λύστε τον κύβο του Rubik και κερδίστε 2 cocktails από τα TGI Fridays.

The MindTrap

Στο The MindTrap Cosmos θα βρείτε 6 δωμάτια απόδρασης που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις. 

Επισκεφτείτε το The MindTrap Cosmos και δείτε από κοντά το Party Hall του, όπου μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους event!

Οργανώστε το απόλυτο Team Building ή ένα party για την εταιρεία σας, ένα party γενεθλίων (παιδικό ή ενηλίκων), εκπλήξεις και προτάσεις γάμου, παιχνίδια εξωτερικού χώρου ή διάφορες υπηρεσίες customade που μπορεί το The MindTrap Cosmos να οργανώσει αποκλειστικά για εσάς!

Mediterranean Cosmos

Site: https://mediterraneancosmos.gr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial 

Instagram: https://www.instagram.com/mediterraneancosmosofficial/