Skip to main content

My market Local: Στο δικό σου franchise εσύ διαλέγεις τι θα έχουν τα ράφια

Τα My market επεκτείνονται πλέον με τη δημιουργία καταστημάτων γειτονιάς στα αστικά κέντρα

Σε ένα κατάστημα γειτονιάς, το να μπορεί κανείς να βρίσκει στα ράφια του αυτό που χρειάζεσαι την στιγμή που του λείπει, είναι ο σημαντικότερος λόγος για να το επισκέπτεται όλο και πιο συχνά. Κι αν εσύ είσαι ο επιχειρηματίας που έχει αυτό το κατάστημα, η ευελιξία του να μπορείς να γεμίζεις τα ράφια σου με αυτά ακριβώς που ξέρεις ότι θα αναζητήσουν οι πελάτες σου, είναι ένα κριτήριο επιτυχίας.

Τα My market Local είναι το νέο μοντέλο franchise των My market, που μπορεί να σε κάνει έναν επιτυχημένο επιχειρηματία!

Με την εμπειρία μιας αλυσίδας που αριθμεί 245 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, τα My market επεκτείνονται πλέον με τη δημιουργία καταστημάτων γειτονιάς, στα αστικά κέντρα. Από το 2021 μέχρι σήμερα τα καταστήματα My market Local έχουν ξεπεράσει τα 15 και αυξάνονται συνεχώς. Στόχος της εταιρείας είναι να αναπτυχθούν 80 σημεία σε βάθος 5ετίας. Από αυτά, υπολογίζεται ότι 20 με 25 θα δημιουργηθούν το 2024 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κάθε κατάστημα Local δημιουργείται σε κάποιο κεντρικό σημείο μιας πόλης, με εύκολη πρόσβαση, κοντά σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο και είναι ανοιχτό μέχρι αργά το βράδυ τις καθημερινές, καθώς και τις Κυριακές, για έκτακτες και συμπληρωματικές αγορές των πελατών.

Με την ποιότητα και τους 20.000 κωδικούς προϊόντων του My market

Η εγγύτητα και η ευκολία πρόσβασης για τον καταναλωτή είναι δύο από τα πιο βασικά κριτήρια για την επιλογή του σημείου όπου θα δημιουργηθεί ένα My market Local. Στόχος, να είναι ένα ελκυστικό κατάστημα για τον καταναλωτή, όπου θα νιώθει οικεία και θα επιστρέφει τακτικά για τις αγορές του. Και θα το κάνει, αν ξέρει ότι εκεί θα βρει τα είδη που του είναι συνήθως αναγκαία.

Γι’ αυτό, τα My market Local προσφέρουν ένα ευέλικτο μοντέλο τροφοδοσίας, που επιτρέπει σε κάθε συνεργάτη να γεμίζει τα ράφια του με ένα εμπόρευμα που αφενός φέρει τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης της μάρκας My market και αφετέρου αποτελείται από τα είδη που προτιμούν οι καταναλωτές στη γειτονιά του.

Ο Franchisee έχει πρόσβαση στο πλήρες κωδικολόγιο των My market και μπορεί να επιλέγει κάθε φορά με κριτήριο τις επιθυμίες των καθημερινών πελατών του καταστήματος. Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στα καταστήματα Franchise τις ίδιες προωθητικές ενέργειες προϊόντων που θα έβρισκαν και στα εταιρικά καταστήματα My market.

Βασικό σημείο αναφοράς παραμένει για τα My market Local η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και ο σεβασμός του πελάτη. Τα My market, ως μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Συνεισφέρουν με αυτόν τον τρόπο σε μια Βιώσιμη Ανάπτυξη και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους. Κι αυτό είναι μια αξία που μοιράζεται κάθε Franchisee που εντάσσεται στο δίκτυο των συνεργατών της εταιρείας.

Γνώρισε τους συνεργάτες των My market Local: youtube.com

Ευελιξία & μεγιστοποίηση κέρδους

Μια σειρά από επιπλέον λειτουργίες στο μοντέλο franchise εξασφαλίζουν στον επενδυτή τη βιωσιμότητα της επιχείρησής του και την μεγιστοποίηση του κέρδους του.

Στο καινοτόμο μοντέλο franchise των My market Local, η εταιρεία έχει ενσωματώσει όλες τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας υπηρεσιών & προϊόντων που ακολουθεί συνολικά. Έτσι, παρέχει στον Franchisee τη δυνατότητα να έχει online πρόσβαση και έλεγχο όλων των δεικτών που επηρεάζουν την κερδοφορία του, όπως τιμοκαταλόγους και παραστατικά. Παράλληλα, το μικτό κέρδος των πωλήσεων του υπολογίζεται καθημερινά από το σύστημά του.

Επιπλέον, τα My market έχουν αναπτύξει ένα υπερσύγχρονο ταμειακό σύστημα το οποίο συνδέεται με το ERP του καταστήματος Local (είναι ένα λογισμικό σύστημα που βοηθά τις εταιρείες να αυτοματοποιούν και να διαχειρίζονται τις επιχειρηματικές διεργασίες για βέλτιστες επιδόσεις) και δίνει online πληροφόρηση όχι μόνο για τις πωλήσεις, αλλά και τα κόστη της επιχείρησης (κόστος πωληθέντων, γενικά έξοδα τρίτων, απώλειες).

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το μοντέλο λειτουργίας εξασφαλίζει στον Franchisee ένα ποσοστό μικτού κέρδους αρκετά παραπάνω από τον μέσο όρο, αφού δεν χρεώνονται royalties, έξοδα διανομής, κλπ.

Image


Υποστήριξη σε κάθε σου βήμα

Έκτος από αξιοπρεπή και άμεσα έσοδα, τα My market Local διασφαλίζουν και τις υπόλοιπες αξίες της εταιρικής αλυσίδας, για κάθε επιχειρηματία που παραλαμβάνει το κλειδί ενός νέου καταστήματος: Εγγυώνται τη λειτουργία του βάσει προτύπων, αρχών και της σχέσης εμπιστοσύνης που αντανακλά η ταμπέλα My market. Και του προσφέρουν τη σιγουριά, τη σταθερότητα και την επαγγελματική ανέλιξη που συνοδεύουν μια επιτυχημένη επένδυση.

Τα My market αναλαμβάνουν να χρηματοδοτήσουν σχεδόν αποκλειστικά το start-up κόστος για να ανοίξει ένα κατάστημα My market Local, κάτι που αποτελεί σημαντικό κίνητρο και όφελος για όποιον ενδιαφέρεται να εισχωρήσει στον επιχειρηματικό χώρο. Στη συνέχεια, προσφέρουν συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και ουσιαστική συμβουλευτική στήριξη του επιχειρηματία σε κάθε του ανάγκη.

Συγκεκριμένα προβλέπονται 3 ρόλοι υποστήριξης προς τον Franchisee:

  • Σύμβουλος Franchise: Συνδετικός κρίκος μεταξύ Franchisee και εταιρείας, όσο και Business Consultant του Franchisee, αναλύοντας τα οικονομικά στοιχεία και φροντίζοντας την μεγιστοποίηση της κερδοφορίας του.
  • Εκπαιδευτής Εμπορικής Εικόνας: Υπεύθυνος για την εκπαίδευση του Franchisee και της ομάδας του, για την καλή λειτουργία και την εμπορικότητα του καταστήματος.
  • Call Center: Για άμεσες λύσεις σε μηχανογραφικά θέματα, με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας όπως και η επιχείρησή του.
Image


Περισσότερες πληροφορίες για τη δική σου επένδυση θα βρεις στο mymarket.gr/franchise