Skip to main content

Να παραμείνουν χαμηλά τα τιμολόγια της ΔΕΗ ζητά η ΝΔ

Την ανάγκη να παραμείνουν χαμηλά τα τιμολόγια της ΔΕΗ ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την οικονομία και τους πολίτες επισήμανε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Μ. Γιαννάκης στον πρόεδρο της ΔΕΗ
Την ανάγκη  να παραμείνουν χαμηλά τα τιμολόγια της ΔΕΗ ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την οικονομία και τους Έλληνες πολίτες επισήμανε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της ΝΔ Μιχάλης Γιαννάκης στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό. «Σε αυτή την κατεύθυνση, η κυβέρνηση οφείλει να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες», δήλωσε ο κ. Γιαννάκη αμέσως μετά τη συνάντηση, ο οποίος χαρακτήρισε εποικοδομητικό και και ουσιαστικό το διάλογο που είχε με τον κ. Ζερβό. 

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε και το μέλλον της επιχείρησης εν όψει των αποφάσεων για την αγορά ενέργειας ως το τέλος του έτους. «Συζητήσαμε για το μέλλον της ΔΕΗ σε ένα καθεστώς απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας, καθώς επίσης και για τις εναλλακτικές που υπάρχουν ως προς τις απαιτήσεις της Τρόικας», δήλωσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ.