Skip to main content

Νάνσυ Μαλλέρου: Η γυναίκα που μας μύησε στο well-being μιλάει στη Vwoman

Η γκουρού της ευτυχίας, πρωτοπόρος του Life-Coaching στην Ελλάδα και διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια της Life Clinic Group μιλάει στη Vwoman.

Της Σοφίας Αποστολίδου

Το Life Coaching μπήκε στη ζωή της Δρ Νάνσυς Μαλλέρου μετά από ένα «burnout». Τότε ανακάλυψε την αξία του «well-being»: το να είσαι δηλαδή καλά σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά για να μπορείς να συνεχίσεις να προσφέρεις. Η ιδρύτρια της Life Clinic Group εισήγαγε στην ζωή μας τον όρο του «Εσωκεντρισμού» δηλαδή πώς να κοιτάς μέσα στον εαυτό σου και να δεις τα θέλω σου και να ζεις σύμφωνα με αυτά.

Η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου πιστεύει στην ειμαρμένη, στις επιλογές που καθορίζουν τη μοίρα μας. «Είμαστε οι επιλογές μας. Εμείς επιλέγουμε τα συναισθήματα μας. Πρέπει να είμαστε εμείς πρώτα καλά, για να μπορέσουμε να τα μεταφέρουμε στους άλλους», αναφέρει η τέως Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της  Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching. Πιστεύει, επίσης πολύ στις συνεργασίες και στον θεσμό του γάμου, αρκεί να έχουμε δίπλα μας τον σωστό συνεργάτη. Το δικό της μυστικό ευτυχίας είναι οι ελεύθερες επιλογές.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Νάνσυς Μαλλέρου στη Vwoman.gr