Skip to main content

Νατσιός κατά των αμβλώσεων: Το υπουργείο Οικογένειας να προστατεύσει το αγέννητο παιδί

«Ποιο θα είναι το αντικείμενο του ειδικού αυτού υπουργείου, θα αναλάβει να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα, θα προστατέψει σύμφωνα με την παράδοση και τις επιταγές της εκκλησίας μας, το απολύτως σεβαστό δικαίωμα στη ζωή που έχει “εξ άκρας συλλήψεως” το αγέννητο παιδί;» διερωτήθηκε για το υπουργείο Οικογένειας ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, στη συνεδρίαση της Βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

«Η υπογεννητικότητα ειναι η μεγαλύτερη εθνική απειλή που αντιμετωπίζει η χώρα», ανέφερε ο κ. Νατσιός μεταξυ άλλων. Όπως ανέφερε: «Στην τελευταία τριετία καταγράφηκαν τα θλιβερότερα εθνικα ρεκόρ. Με τις λιγότερες γεννήσεις και τους περισσότερους θανάτους στην πατρίδα μας εδώ και 90 χρόνια». «Η χώρα μετατρέπεται σε μια χώρα γερόντων, γιατί παύει να εκτιμά το θεόσδοτο δώρο της ζωής» πρόσθεσε.
 
Σχετικά με την παιδεία είπε πως: «40 σχολεία έκλεισαν στην Ήπειρο» πως θέση της «Νίκης» είναι άνοιγμα σχολείων, ακόμα και σε γωνιές τις ελλάδας με μόνο τρία παιδιά. «Πρότασή μας η άμεση μονιμοποίηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών», δήλωσε ο κ. Νατσιός.

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «εξαπάτησε» τους ψηφοφόρους της, επειδή προεκλογικά δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφύλων που προωθεί και έκανε λόγο για προσβολή της παράδοσης αλλά και καταπάτηση του Συντάγματος.

Δεν ήρθαμε για να κάνουμε την «Βουλή τσίρκο» σημείωσε.