Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020
x

ΝΔ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΩΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΡΑ

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος με αφορμή το θέμα της απεργίας στα φορτηγά και στα βυτιοφόρα, δήλωσε ότι «τα πράγματα δεν θα είχαν φτάσει στα άκρα εάν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε κάνει από τη

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος με αφορμή το θέμα της απεργίας στα φορτηγά και στα βυτιοφόρα, δήλωσε ότι «τα πράγματα δεν θα είχαν φτάσει στα άκρα εάν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε κάνει από την αρχή σωστά τη δουλειά της».

«Στο σημείο που φτάσανε, δεν υπάρχει άλλη λύση από το να εξομαλυνθεί άμεσα η κατάσταση, για να θεραπεύσουμε το ταχύτερο δυνατόν τις πληγές που δημιουργήθηκαν στον Τουρισμό και την Ελληνική οικονομία», τόνισε και πρόσθεσε ότι «προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συμβάλουμε όλοι, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που έχουμε απέναντι στον τόπο, αυτό το κρίσιμο καλοκαίρι».

ΛΑΟΣ: «Συγχαρητήρια» στην κυβέρνηση και τους ιδιοκτήτες φορτηγών

«Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση και στους ΄΄σκληρούς΄΄ ιδιοκτήτες φορτηγών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ, με αφορμή τη συνεχιζόμενη απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών.

Όπως επισημαίνει, «οι ακυρώσεις των κρατήσεων στα ξενοδοχεία τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό είναι περισσότερες ακόμα και από αυτές που ακολούθησαν τις τέσσερις δολοφονίες στην τράπεζα Marfin».

«Όσο στερούμεθα εθνικούς πόρους, τόσο θα προστρέχουμε στην τρόικα για δανεικά και τόσο αυτή, με τη σειρά της, θα μας υπαγορεύει σκληρότερους και αυστηρότερους όρους. Μπράβο σε όλους!», καταλήγει η ανακοίνωση του ΛΑΟΣ.A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ