Σάββατο 13 Αυγούστου 2022
x

ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ… ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινιάζει το… Μετρό της Θεσσαλονίκης, ή μάλλον έναν… σταθμό χωρίς Μετρό, σχολιάζει η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας

Κριτική στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας για τα εγκαίνια στον σταθμό Σιντριβάτι του Μετρό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινιάζει το… ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης, ή μάλλον έναν… σταθμό χωρίς ΜΕΤΡΟ, με συναυλία και με την παρουσία του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα. Στην ουσία εγκαινιάζει… κυλιόμενες σκάλες», αναφέρει η Διοικούσα στην ανακοίνωσήν της.

Όπως αναφέρει, «είναι τα ίδια εγκαίνια με εκείνα της… γρήγορης σιδηροδρομικής σύνδεσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, που έφεραν ένα τραίνο από την Ιταλία στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης για να το δείχνουν για μία εβδομάδα».

«Όπως… έφυγε το τραίνο αλλά παρέμεινε ο ίδια σιδηροδρομική σύνδεση, έτσι και σήμερα που θα ξαναφύγει ο κος Τσίπρας, θα παραμείνει η Θεσσαλονίκη με άθλιες αστικές συγκοινωνίες, με σαραβαλιασμένα λεωφορεία, με μποτιλιαρισμένους δρόμους, με κατεστραμμένους εμπόρους και με κλειστά μαγαζιά στο εμπορικό κέντρο. Και φυσικά χωρίς ΜΕΤΡΟ», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

«Οι κάτοικοί της θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται και από πάνω να νιώθουν σαν να τους κοροϊδεύουν. Σαν να μην έχουν αξιοπρέπεια, να τους συμπεριφέρονται σαν ιθαγενείς, άλλοτε για να θαυμάσουν το βαγόνι, άλλοτε για να κατέβουν την κυλιόμενη σκάλα και να… φανταστούν ότι πάνε με το ΜΕΤΡΟ… Ο λαϊκισμός στο μεγαλείο του», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ