Skip to main content

Νέα αναβαθμισμένη υπηρεσία ηλεκτροκίνησης Chargespot από τη Protergia

Δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη σε Google Play ή App Store

Το επόμενο βήμα του Protergia Charge, τη νέα αναβαθμισμένη υπηρεσία ηλεκτροκίνησης Chargespot λανσάρει η Protergia, προσφέροντας, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, στους οδηγούς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φορτιστών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση όποτε τη χρειαστούν.

Μέσω της δωρεάν εφαρμογής που είναι διαθέσιμη σε Google Play ή App Store, ο χρήστης αποκτά τον πλήρη έλεγχο των «έξυπνων» φορτίσεών του. Μέσω της εφαρμογής, εντοπίζει γρήγορα τους διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης και φορτίζει το αυτοκίνητό του εύκολα, οικονομικά και με ασφάλεια.

Ποια τα προνόμια της εφαρμογής Chargespot;

  •     Φόρτιση σε περισσότερα από 850 σημεία σε όλη την Ελλάδα
  •     Ενημέρωση φόρτισης & ποσού πληρωμής σε πραγματικό χρόνο καθώς και άμεση, εύκολη πληρωμή
  •     Προσθήκη σταθμών φόρτισης στα «Αγαπημένα» για γρήγορο και εύκολο εντοπισμό από τους οδηγούς
  •     Προσωποποιημένες RFID (Radio Frequency Identification) κάρτες για ανέπαφες φορτίσεις ακόμα και χωρίς την χρήση εφαρμογής

«Ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, η Protergia μέσω του Chargespot έχει ως στόχο την έμπρακτη βοήθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της ηλεκτροκίνησης και την αύξηση του "πράσινου αποτυπώματος"» σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site Chargespot powered by Protergia | Chargespot ή επικοινωνήστε στα 18311, 2103448500 ή στο chargespot@protergia.gr