Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020
x

ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ Η ΘΕΑΝΩ ΚΑΡΠΟΔΙΝΗ - ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Θεανώ Καρποδίνη θα αναλάβει τα καθήκοντα της αντιπροέδρου του Οργανισμού έπειτα από απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Η Θεανώ Καρποδίνη ορίζεται με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αντιπρόεδρος στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Η κ. Καρποδίνη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη λογιστική και χρηματοδότηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Διαθέτει εμπειρία διοίκησης δεκαεφτά ετών, τόσο στον ιδιωτικό τομέα ως υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων, όσο και στη δημόσια διοίκηση τα τελευταία δέκα χρόνια ως ειδική σύμβουλος στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών.  

Στην επαγγελματική της σταδιοδρομία, έχει ασχοληθεί με τον χρηματοοικονομικό  έλεγχο ΑΕ, ισολογισμών-απολογισμών φορέων του Δημοσίου, ενώ είχε την ευθύνη του Προγράμματος Εξόφλησης Ληξιπρόθεσμων Οφειλών Φορέων Γενικής Κυβέρνησης 2012-2014 ως ειδικός σύμβουλος του ΓΛΚ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ