Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020
x

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται κατά μήκους της ΠΑΘΕ και της ΕΟ Θεσσαλονίκης Κιλκίς λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, εφαρμόζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση - παγετός), με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα μέχρι νεωτέρας, ισχύει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους φορτηγού αυτοκινήτου μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων:

Στο ρεύμα προς Αθήνα, του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., από την Χ/Θ 484+000 Σ.Δ. Ν.Μαλγάρων έως την Χ/Θ 474+000 όρια με Ν.Ημαθίας.
Στο ρεύμα προς Τελωνείο Ευζώνων, του Αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., από την Χ/Θ 485+000 έως την Χ/Θ 516+000 όρια με Ν.Κιλκίς.
Στο ρεύμα προς Κιλκίς, της Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Κιλκίς, από τη διασταύρωσή  της με την Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Σερρών εως Χ/Θ 22+000 όρια με Ν.Κιλκίς.

Από τις ανωτέρω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ