Skip to main content

Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ για ναρκωτικά σε Ροτόντα και ΑΠΘ-Έξι συλλήψεις

Δύο από τους συνολικά έξι συλληφθέντες, κατά την ακινητοποίησή τους προέβαλαν σθεναρή αντίληψη προκειμένου να ματαιώσουν τη σύλληψη.

Χειροπέδες σε έξι άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, έβαλαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια ελέγχων σε χώρους εντός και πέριξ του Α.Π.Θ., καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν σε χώρους εντός και πέριξ του Α.Π.Θ., καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου συνολικά έξι άτομα, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, δύο αλλοδαπών, ηλικίας 21 και 25 ετών από Συρία και Αλβανία αντίστοιχα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης που προόριζαν για εμπορία – διάθεση και το συνολικό χρηματικό ποσό των 340 ευρώ περίπου ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.  

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι προαναφερόμενοι κατά την ακινητοποίησή τους προέβαλαν σθεναρή αντίληψη προκειμένου να ματαιώσουν τη σύλληψη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.