Skip to main content

Νέα κόντρα για τη μεταφορά των μαθητών με ειδικές ανάγκες

Ο νομάρχης δεσμεύτηκε για τη λειτουργία των λεωφορείων από την ερχόμενη Τρίτη, ωστόσο οι γονείς υποστηρίζουν ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία, εάν δε δοθούν και τα λευκά ταξί, και απειλο
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ των γονέων των παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) με τη νομαρχία Θεσσαλονίκης για τη μεταφορά των μαθητών, καθώς ενώ ο νομάρχης δεσμεύτηκε για τη λειτουργία των λεωφορείων από την ερχόμενη Τρίτη, οι γονείς υποστηρίζουν ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία, εάν δε δοθούν και τα λευκά ταξί, και δηλώνουν έτοιμοι για κινητοποιήσεις.

Ειδικότερα, ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνάντηση που είχε με τους γονείς, δεσμεύτηκε για τη λειτουργία των λεωφορείων από την ερχόμενη Τρίτη, όχι όμως και των λευκών ταξί, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στη νομαρχία για το θέμα.

Από την πλευρά τους οι γονείς δεν ικανοποιήθηκαν και υποστηρίζουν ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους την Τρίτη στα σχολεία, εάν δε δοθούν και τα λευκά ταξί, καθώς αυτά εξυπηρετούν τα περισσότερο βεβαρυμένα περιστατικά, ενώ εκφράζουν ετοιμότητα για περαιτέρω κινητοποιήσεις από την Τρίτη.