Skip to main content

Νέα μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης medialyse στον Εύοσμο

Το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και η παροχή συνεδριών υψηλών προδιαγραφών διακρίνουν τα κέντρα αιμοκάθαρσης medialyse του Ομίλου Νεφρολογικών Κέντρων

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων medialyse στη Θεσσαλονίκη προωθεί στο κοινό μία νέα μονάδα αιμοκάθαρσης, έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο. Η νέα αυτή μονάδα βρίσκεται στην περιοχή του Ευόσμου, σε ένα κομβικό σημείο, προσβάσιμο σε όλους.

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων medialyse θέτει ως απώτερο στόχο την δημιουργία μιας πρότυπης μονάδας νοσηλείας που έχει θέσει ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ασθενή, μέσα από την ουσιαστική αντιμετώπιση της νεφρικής ανεπάρκειας. Κύριο μέλημα του Ομίλου χαρακτηρίζεται η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, που ικανοποιούν όλες τις προσδοκίες των ασθενών.

Οι πρότυποι αυτοί οργανισμοί υγείας νεφροπαθών παρέχουν στους ασθενείς όχι μόνο ασφάλεια αλλά και ποιότητα στην αιμοκάθαρση. Στηριζόμενοι στην άριστη ιατρική φροντίδα όλων των ασθενών, προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στις μονάδες τους, σε χώρους πολυτελείς και περιβάλλον εξαιρετικής αισθητικής και ανέσεων.

Το εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και η παροχή συνεδριών υψηλών προδιαγραφών διακρίνουν τα κέντρα αιμοκάθαρσης medialyse μεταξύ άλλων. Η πολύχρονη εμπειρία στην αιμοκάθαρση προασπίζει την ασφάλεια και ποιότητα στους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς, καθώς έχουν στη διάθεσή τους ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής.

Η νέα μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης medialyse στον Εύοσμο, έχει δυναμικότητα 180 ασθενών και διαθέτει 30 υπερσύγχρονα μηχανήματα Fresenius Medical Care 5008S. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις χαρακτηρίζονται νεόδμητες και υπερσύγχρονες ενώ έχουν συνολική επιφάνεια 2,300τ μ. Επιπρόσθετα, πρέπει να σημειωθεί πως το περιβάλλον της κλινικής είναι εξαιρετικά καλαίσθητο, καθώς προσφέρει άνετους χώρους αναμονής, parking για ασθενείς και συνοδούς αλλά και μια υπερσύγχρονη αίθουσα αιμοκάθαρσης.

Στη νέα μονάδα του Ευόσμου, παρέχονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:

· Τακτική παρακολούθηση από καρδιολόγο
· Συνεργασία με αγγειοχειρουργούς για την άμεση λύση σε προβλήματα αγγειακών προσπελάσεων
· Μηνιαίοι εργαστηριακοί έλεγχοι
· Συμβάσεις με όλους τους ασφαλιστικούς οργανισμούς
· Πρόσβαση σε όλους τους χώρους σε άτομα με ειδικές ανάγκες
· Παροχή ασθενοφόρου βάση οδηγίας των ιατρών της μονάδας
· Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη Η/Ζ - Γεννήτρια
· Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα κρεβάτια και πολυθρόνες
· Ατομική τηλεόραση με σύστημα αυτονομίας ήχου και παροχή προσωπικών ακουστικών
· WiFi υψηλής ταχύτητας
· Ενημέρωση και καθοδήγηση σε σχέση με τα δικαιώματα - επιδόματα νεφροπαθών
· Σύστημα on line ιατρικού φακέλου - WEB CRM, μεταξύ των μονάδων μας

Για περισσότερες πληροφορίες, ραντεβού για ενημέρωση και κράτηση θέσης, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 2310 68 2000. Επιπλέον, εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω για τη νέα μονάδα του Ευόσμου, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα: https://bit.ly/3ygj0Bz