Skip to main content

Νέα πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα σε όλη τη χώρα

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα επικρατούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών η χιονόνερου

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα επικρατούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών η χιονόνερου, λίγα χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και από το απόγευμα βαθμιαία αίθριος.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και από το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές (ενδεικτικό υψόμετρο 600 μέτρα).

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 09 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και βόρεια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς κελσίου.