Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

ΝΕΑΠΟΛΗ-ΣΥΚΙΕΣ: ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Όπως αναφέρουν στο κείμενο της καταγγελίας τους οι εργαζόμενοι, «η απόλυση της συναδέλφου μας έχει ονοματεπώνυμο ευθύνης».

Για άδικη απόλυση καθαρίστριας και συναδέλφου τους κάνουν λόγο σε καταγγελία τους τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Νεάπολης Συκεών.

Σύμφωνα με το κείμενο της καταγγελίας, «η Μακρίνα Κυριακίδου προσλήφθηκε το 2005 και απολύθηκε πριν μερικές μέρες χωρίς καμία δική της υπαιτιότητα ή ευθύνη. Η διαδοχική εργασιακή της πορεία μέσα από 4 δημοτικές επιχειρήσεις, ανάλογα διοικητικά συμβούλια και πολιτικούς προϊσταμένους δεν φαίνεται να την βοήθησαν, να την συμβούλεψα, να την προστάτεψαν».

Όπως λένε μάλιστα, «ο φάκελός της πέρασε τρεις φορές αυτά τα χρόνια από υπηρεσία επιτρόπου ελεγκτικού συνεδρίου και ουδείς ουδέποτε παρατήρησε οποιαδήποτε παρατυπία. Να όμως που η καταγγελία της εργασιακής σύμβασης είναι γεγονός. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό άνθρωποι που εργάζονται και προσφέρουν επί 14 χρόνια χάνουν τη δουλειά τους. Η απόλυση της συναδέλφου μας έχει ονοματεπώνυμο ευθύνης. Απαιτούμε από τη διοίκηση την ανάκλησή της», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ