Skip to main content

Νεάπολη-Συκιές:Πάνω από 400 χιλ. ιατρικές πράξεις στα δημοτικά ιατρεία

Οι συγκεκριμένες πράξεις καλύπτονται αποκλειστικά από το ταμείο του δήμου Νεάπολης Συκεών και έγιναν την τριετία 2015-2018.

Εντυπωσιακός είναι ο απολογισμός του έργου πρωτοβάθμιας φροντίδας του δήμου Νεάπολης Συκεών όπως ανέφερε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης κατά τον αγιασμό του ΚΑΠΗ στα Πεύκα.

Όπως είπε ο κ. Δανιηλίδης, από το 2015 έως το 2018 έγιναν 400.000 ιατρικές πράξεις στα δημοτικά ιατρεία, οι οποίες καλύπτονται από το ταμείο του δήμου όπως είπε, ενώ επισήμανε ότι το προσωρινό πάγωμα της λειτουργίας του Ιατρικού Κέντρου στην Επταπυργίου.

«Το χτίσαμε με 5,5 εκ. ευρώ από το ταμείο του δήμου, με 250.000 γίνεται τώρα ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός, γραφεία, ντουλάπες, στρώματα, κ.λπ. και με 1,5 εκ. ευρώ έχουμε προγραμματίσει να αγοράσουμε ιατρικό εξοπλισμό. Και αξονικό τομογράφο ψηφιακό, τελευταίας τεχνολογίας και μαστογράφο που σώζει ζωές. Περιμένουμε να δούμε τους νέους υπουργούς στο Υγείας, αν θα μας δώσουν την άδεια. Αλλά εμείς έχουμε πει ότι και άδεια να μη μας δώσουν, εμείς θα το λειτουργήσουμε», τόνισε με έμφαση.