Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
x

ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ

Το Belgorod, το οποίο είναι στην κατηγορία των υποβρυχίων 30.000 τόνων, είναι το μεγαλύτερο υποβρύχιο στον κόσμο, οπλισμένο με την τορπίλη «Poseidon»

Νέες δορυφορικές εικόνες δείχνουν το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Belgorod να κρύβεται στην Αρκτική, εν μέσω φόβων πως ο Πούτιν σχεδιάζει πυρηνική δοκιμή.

Το λεγόμενο «Όπλο της Αποκάλυψης» της Ρωσίας, που φέρεται να μεταφέρει όπλα που θα οδηγήσουν στην «Ημέρα της Κρίσης», παραμονεύει γύρω από τη Θάλασσα Μπάρεντς, καθώς αυξάνονται οι φόβοι ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν σχεδιάζει να πραγματοποιήσει πυρηνική δοκιμή, όπως δημοσιεύει η «Daily Mail».

Το μήκους 178 μέτρων υποβρύχιο Belgorod εξαφανίστηκε από τη βάση του στον Αρκτικό Κύκλο και μπορεί να είναι καθ' οδόν προς τη Θάλασσα του Κάρα για να δοκιμάσει για πρώτη φορά την πυρηνική κεφαλή «Poseidon», σύμφωνα με ένα προειδοποιητικό σημείωμα του ΝΑΤΟ που διέρρευσε το Σαββατοκύριακο.

Δορυφορικές εικόνες που δημοσιεύθηκαν από το Naval News δείχνουν ότι το υποβρύχιο βρίσκεται επί του παρόντος στην επιφάνεια της Αρκτικής.

Το σκάφος εθεάθη στη Λευκή Θάλασσα να φεύγει από το Severodvinsk, μια πόλη στη βόρεια Ρωσία, λίγες εβδομάδες πριν. Αργότερα εντοπίστηκε στη Θάλασσα του Μπάρεντς, στις 22 και 27 Σεπτεμβρίου.

Το Belogord, το οποίο είναι στην κατηγορία των υποβρυχίων 30.000 τόνων, είναι το μεγαλύτερο υποβρύχιο στον κόσμο και οπλισμένο με τη σούπερ τορπίλη «Poseidon».

Το Poseidon είναι ένα drone που λέγεται ότι είναι ικανό να διανύσει τεράστιες αποστάσεις υποβρύχια πριν εκραγεί με τεράστια ισχύ, ικανή να προκαλέσει ένα πυρηνικό τσουνάμι που μπορεί να πλήξει παράκτιες πόλεις σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ