Skip to main content

Νεφώσεις με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές έως το μεσημέρι περιμένουμε σήμερα Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, στις Σποράδες, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Κεντρική Στερεά, στη Νότια Πελοπόννησο, στο Κεντρικό Ιόνιο και στα ορεινά και βόρεια τμήματα της Κρήτης. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 11 βαθμούς), 3 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 3 έως 13 βαθμούς στην Ήπειρο), 9 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 5 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 16 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Καρπάθιο Πέλαγος ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις σταδιακά πυκνότερες και πιθανόν τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.