Skip to main content

Νεφώσεις με βροχές σήμερα - Έως 16 βαθμούς στη Β. Ελλάδα

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από αργά το απόγευμα.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα νότια. Σταδιακά τα φαινόμενα από τα βόρεια θα εξασθενήσουν. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα παραθαλάσσια. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 3 με 5 μποφόρ.

Στα ανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από αργά το απόγευμα. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες μετά το μεσημέρι. Τα φαινόμενα το βράδυ θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και σταδιακά βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 12 και 19 βαθμών Κελσίου.