Skip to main content

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη - Στα ίδια επίπεδα η θερμοκρασία

Στην πόλη αλλά και στην υπόλοιπη Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Για την Παρασκευή, στα ανατολικά και νότια αναμένονται σποραδικές βροχές, ενώ στα νοτιοανατολικά, τις πρωινές ώρες, υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα αναμένεται τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή πτώση στα ανατολικά. Παγετός θα σχηματιστεί τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους, στα βόρεια ηπειρωτικά.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στην Θράκη, όπου θα σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).