Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021
x

ΝΕΟΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ (VID)

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον συνωστισμό σε κλαμπ στην Αθήνα και την Πάτρα, όπου νέοι συγκεντρώθηκαν... για ένα τελευταίο ποτό πριν το κλείσιμο

Παρά τις εκκλήσεις, κάποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων διασκέδασης στην Πάτρα και την Αθήνα συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στα μαγαζιά τους πλήθος νεαρών που γλεντούν χωρις κανένα μέτρο προστασίας.

Το βράδυ της Κυριακής σε κλαμπ του κέντρου της αχαϊκης πόλης, όπως φαίνεται και στο βίντεο του tempo24, νεαροί χόρευαν συνωστισμένοι σαν να μην υπήρχε πανδημία.

Την ώρα που η Αχαΐα βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει στο «κόκκινο» και υπάρχει συνολική απαγόρευση στην εστίαση, αλλά και μέτρα που αφορούν lockdown στην περιοχή, ορισμένοι δεν ανταποκρίνονται στην πρόσφατη έκκληση του προέδρου του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Αχαΐας, Σπύρου Στεργίου που λέει πώς «δεν μπορεί να την πληρώσουν όλοι για μερικούς ασυνείδητους που γεμίζουν τα καταστήματά τους με νέους δημιουργώντας κίνδυύνους διασποράς του κορωνοϊού».

Σύμφωνα με το protothema.gr, ανάλογες ήταν οι εικόνες και σε μεγάλο club της Αθήνας, το οποίο γέμισε από κόσμο, που δείχνει να αδιαφορεί για την κατάσταση και να μην φοβάται για την εξάπλωση του κορωνοϊού και τα επακόλουθά της για τη δημόσια υγεία.

Πηγή: protothema.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ