Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΝΕΚΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΧ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ

Ο δράστης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, και παρέσυρε την άτυχη γυναίκα που έβγαινε εκείνη την ώρα από κατάστημα, για να καταλήξει σε μια κολόνα.

Την τελευταία της πνοή στο Θριάσιο Νοσοκομείο άφησε μια γυναίκα ηλικίας 53 ετών, μητέρα δυο παιδιών, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος κακοποιός με καταγωγή από το Καζακστάν. Ο αλλοδαπός δράστης έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, που όπως προέκυψε ήταν κλεμμένο, την ώρα που τον κατεδίωκαν άνδρες της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 10.45 το πρωί της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου και δεν είχε γίνει γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει νωρίτερα το όχημα που έκριναν ύποπτο. Αρχικά έκαναν σήμα από τον οδηγό να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο δράστης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, και παρέσυρε την άτυχη γυναίκα που έβγαινε εκείνη την ώρα από κατάστημα, για να καταλήξει σε μια κολόνα. Ο κακοποιός είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για κλοπές, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ