Skip to main content

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας, νικητής του Power of Love

Ο περσινός νικητής του reality αγάπης, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του.

Σοκαρισμένη είναι η ελληνική showbiz από την τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το reality του ΣΚΑΪ, Power Of Love.

Σύμφωνα με το star.gr, ο περσινός νικητής του reality αγάπης, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το δυστύχημα συνέβη στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κι έπεσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Το πιο τραγικό απ' όλα είναι ότι «έφυγε» από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του, σε ηλικίας μόλις 28 ετών.

Συγκλονισμένη είναι η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη και η μητέρα του, η οποία ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για το τραγικό συμβάν.

Την ίδια ώρα, κι ενώ ακόμα δεν είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του Πάνου, φίλοι του είχαν κατακλύσει τα social media του πρώην παίκτη, με ευχές για τα γενέθλιά του.
Ο Πάνος Ζάρλας συμμετείχε την πεσινή τηλεοπτική σεζόν στο reality του ΣΚΑΪ Power Of Love και από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Είχε κάνει σχέση μέσα στο παιχνίδι με την Στέλλα Μιζεράκη και είχε καταφέρει να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Η σχέση του ζευγαριού τελείωσε λίγο καιρό αφότου ολοκληρώθηκε το reality, οι δυο τους όμως είχαν πολύ καλές σχέσεις.