Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΔΟΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Το νέο αυτό όχημα θα πραγματοποιεί τον καθαρισμό και την απολύμανση των συμβατικών κάδων, ενώ διαθέτει και λειτουργία πλύσης ασφάλτου.

Με ένα νέο υπερσύγχρονο καδοπλυντήριο εξόπλισε τον στόλο του ο δήμος Λαγκαδά, μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου, Ιωάννη Ταχματζίδη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χαράλαμπου Αϊβαζίδη.

Το νέο αυτό όχημα θα πραγματοποιεί τον καθαρισμό και την απολύμανση των συμβατικών κάδων, ενώ διαθέτει και λειτουργία πλύσης ασφάλτου. Το μηχάνημα βρίσκεται πλέον στους δρόμους του δήμου, έτοιμο να βοηθήσει τους εργαζόμενους να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες της καθαριότητας.Όπως τόνισε ο δήμαρχος Λαγκαδά:

«Με συντονισμένες ενέργειες καταφέραμε να προσθέσουμε άλλο ένα σύγχρονο μηχάνημα στο στόλο του Δήμου Λαγκαδά, που αναβαθμίζει τις επιχειρησιακές δυνατότητες του εργοταξίου, ούτως ώστε αυτό να ανταποκρίνεται ταχύτερα και αρτιότερα στις ανάγκες του δημότη και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

 Με σωστό προγραμματισμό, μεθοδευμένες και καίριες δράσεις, η Δημοτική αρχή προχωρά σε έργα επίλυσης των καθημερινών πρακτικών προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες.

Στόχος των δράσεων αυτών είναι η δόμηση ενός Δήμου o οποίος θα ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες και τα αιτήματα της Κοινωνίας, όσο και στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που η σύγχρονη εποχή θέτει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ