Skip to main content

Νέο κατάστημα Public στη Βουλγαρία

Το νέο κατάστημα στη Βουλγαρία, στην πόλη της Βάρνας, εγκαινίασε η Public συνεχίζοντας την επέκτασή της μετά την επιτυχημένη πορεία των πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίαςτης σε όλη την Ελλάδα.
Το νέο της κατάστημα στη Βουλγαρία, στην πόλη της Βάρνας, εγκαινίασε η Public το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2009, συνεχίζοντας την επέκτασή της μετά την επιτυχημένη πορεία των πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας Public σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λευκωσία, Λεμεσό, και Ιωάννινα.

Το νέο κατάστημα, συνολικού ύψους επένδυσης 2 εκατ. € και εκτάσεως 2.000 τμ σε δυο επίπεδα, αποτελεί το 7ο κατά σειρά της γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων. Η δημιουργία του, εντάσσεται στο πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας, που έχει ως στόχο τη διεύρυνση του δικτύου της σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, φτάνοντας συνολικά τον αριθμό των 20 σημείων έως το τέλος του 2012.

«Η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας στην Ελλάδα από σήμερα δίνει το στίγμα της και στη Βουλγαρία. Την επιλογή μας για επέκταση στη Βουλγαρία και πιο συγκεκριμένα στη Βάρνα, υπαγορεύουν αφενός η επιτυχημένη μας πορεία στα υπόλοιπα σημεία δραστηριοποίησής μας, κι αφετέρου τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς.

 Ο ισχυρός πολιτιστικός χαρακτήρας της Βάρνας, αλλά κι η μεταβαλλόμενη αγοραστική κουλτούρα της χώρας, ενθαρρύνουν ένα καινοτόμο concept όπως το Public που βασίζεται σε προϊόντα πολιτισμού και τεχνολογίας. Οι κάτοικοι της Βάρνας από την πρώτη κιόλας μέρα αγκάλιασαν με ενθουσιασμό το Public κι έδειξαν ότι έλειπε από τη πόλη τους ένα πολυκατάστημα ψυχαγωγίας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Public, κ. Ρόμπυ Μπουρλάς, με αφορμή τη λειτουργία του νέου καταστήματος.