Skip to main content

Νέο ραντεβού των οπαδών του ΠΑΟΚ για... ντόπες στην ομάδα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών του Δικεφάλου για μηχανοκίνητη πορεία που «δεν θα έχει προηγούμενο», έξω από το Μακεδονία Παλλάς και πριν το ντέρμπι κορυφής

Νέα... εξόρμηση έξω από το Μακεδονία Παλλάς, όπου καταλύει η αποστολή του ΠΑΟΚ, πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής κόντρα στην ΑΕΚ, πρόκειται να κάνουν οι οπαδοί του Δικεφάλου, αφού αποδείχθηκαν... γουρλίδικες οι ντόπες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό (2-1), πριν από δύο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν έξω από το ξενοδοχείο το απόγευμα της Κυριακής, ώστε να εμψυχώσουν τους παίκτες και να συνοδεύσουν το πούλμαν έως το γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά και την κυριακάτικη παντελονάτη νίκη της ομάδας μας κόντρα σε όλους και σε όλα που μας κράτησε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος εφιστούμε την προσοχή στους πάντες πως αυτό το παραμύθι με τις διαιτησίες τελειώνει εδώ. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί εντός των 4 γραμμών και όχι στις επινοήσεις των var ή σε δικαστικές αίθουσες(αγαπημένη τακτική κάποιων). Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για αυτό λοιπόν καλούμε σύσσωμο όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή 11/2 για μια μηχανοκίνητη πορεία που δεν θα έχει προηγούμενο. Είναι το τελευταίο ματς που η ομάδα δε θα μας έχει δίπλα της στις κερκίδες για αυτό και το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 17.15.

ΥΓ: Πρωτάθλημα φέτος ο Π.Α.Ο.Κ».