Skip to main content

Νέο συμβόλαιο ζωής με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Πέτρος Μάνταλος

Η «Ένωση» επέκτεινε τη συνεργασία της με τον διεθνή μεσοεπιθετικό κάνοντας πράξη τη δέσμευση Μελισσανίδη για καθολική στήριξη στον άτυχο παίκτη

Την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ μέχρι και το 2022 υπέγραψε νωρίτερα σήμερα ο Πέτρος Μάνταλος.

Η «Ένωση» ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 26χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό (το προηγούμενο συμβόλαιό του ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι του 2019) κάνοντας πράξη τη δέσμευση του Δημήτρη Μελισσανίδη για καθολική στήριξη στον άτυχο παίκτη μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι εναντίον του Πανιωνίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον αρχηγό μας, Πέτρο Μάνταλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Περιμένουμε, πλέον, τον ηγέτη της ομάδας μας γρήγορα κοντά μας, σιδερένιο και δυνατό, με το περιβραχιόνιο στο χέρι προκειμένου να την οδηγήσει στο νέο μας γήπεδο και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικών στόχων της.

Ο Πέτρος Μάνταλος μεταγράφηκε από την Ξάνθη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 και ηγήθηκε της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας μας στη Super League. Ως αρχηγός την οδήγησε ένα χρόνο μετά στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, σηκώνοντας το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ. Eχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε 84 αγώνες πρωταθλήματος με 20 γκολ, σε 23 αγώνες Κυπέλλου με 7 τέρματα και σε 9 αγώνες στην Ευρώπη, σκοράροντας το ένα από τα δυο γκολ της εφετινής εκτός έδρας νίκης στην Κροατία επί της Ριέκα. 

Ο Πέτρος Μάνταλος θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το συμβόλαιο ζωής, που υπέγραψε με την ομάδα μας, στις πέντε το απόγευμα στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sport24», θα υπάρξει γενναία αύξηση στις αποδοχές του αρχηγού της «Ένωσης» (300.000 ευρώ εισπράττει τώρα) καθώς με τη νέα συμφωνία θα εισπράττει κλιμακωτά ξεκινώντας από τις 450.000 ευρώ έως τις 500.000 ενώ με τα μπόνους αναμένεται να φτάσουν και να ξεπεράσουν ίσως τις 600.000.

Έτσι ο Μάνταλος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής στο σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ ενώ μεγαλύτερα συμβόλαια από αυτόν θα έχουν μονάχα οι Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια.