Skip to main content

Νέο υποκατάστημα της XSpot Wealth στη Θεσσαλονίκη

H XSpot Wealth προχώρησε στο άνοιγμα νέων γραφείων στη Θεσσαλονίκη με στόχο να εξυπηρετήσει την αγορά της Βόρειας Ελλάδας

Η XSpot Wealth επεκτείνει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη, αναβαθμίζοντας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, περαιτέρω την επενδυτική εμπειρία στη Βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η XSpot Wealth, ο πιο καινοτόμος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, Wealth Manager στην Ευρώπη, σε συνέχεια της πορείας και συνεχούς ανάπτυξης των υπηρεσιών της, ανακοινώνει τη δημιουργία του νέου επίσημου υποκαταστήματός της στη Θεσσαλονίκη, υπό την εποπτεία της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς*.

H XSpot Wealth αναφέρει ότι «έχοντας εδραιωμένη παρουσία στην Ελλάδα από το 2019, με υποκαταστήματα σε Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, προχώρησε στο άνοιγμα νέων γραφείων στη Θεσσαλονίκη με στόχο να εξυπηρετήσει την αγορά της Βόρειας Ελλάδας». Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η στρατηγική αυτή κίνηση πρόκειται να ενισχύσει και να εμπλουτίσει το επενδυτικό τοπίο στη Βόρεια Ελλάδα. Τα νέα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 3.

 

 

Ως ένας 'Hybrid' διαχειριστής κεφαλαίων στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου επενδυτική εμπειρία, συνδυάζοντας τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, με μια εκτεταμένη γκάμα επενδυτικών προϊόντων κορυφαίων οίκων (Blackrock, Pimco, Vanguard κτλ), και εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις με την καθοδήγηση από έμπειρους προσωπικούς συμβούλους διαχείρισης περιουσίας.

Ο Δημήτρης Καντζέλης, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της XSpot Wealth, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας επέκταση στη Θεσσαλονίκη. H XSpot Wealth αποτελεί την πρώτη 'υβριδική' εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων που διαθέτει φυσική παρουσία στη Θεσσαλονίκη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας μία καινοτόμα και υψηλού επιπέδου επενδυτική λύση διαχείρισης περιουσίας και για το λόγο αυτό έχουμε χτίσει μία ομάδα που αποτελείται από έμπειρους συμβούλους, οι οποίοι έχουν διατελέσει senior private bankers σε μερικούς από τους μεγαλύτερους εγχώριους και ξένους τραπεζικούς οργανισμούς.»

 

 

*Μπορείτε να βρείτε την έγκριση από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εδώ. Η XSpot Wealth (EU) Ltd. έχει αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου με αριθμό αδείας 235/14.