Skip to main content

Νέοι και ανακαινισμένοι χώροι στο Holiday Inn Thessaloniki

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ισογείου του ξενοδοχείου καθώς και η δημιουργία και η λειτουργία του 9ου ορόφου

Το Ξενοδοχείο "Holiday Inn Thessaloniki", μέλος της Intercontinental Hotels Group (IHG), μίας από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του ισογείου του ξενοδοχείου, καθώς και τη δημιουργία και λειτουργία του 9ου ορόφου.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 8, δίπλα στην πλατεία Δημοκρατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής.

Στο ισόγειο ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση και τώρα παρουσιάζεται το νέο "Open Lobby", το οποίο δημιουργήθηκε για να μεταμορφώσει την παραδοσιακή μορφή του ξενοδοχειακού λόμπι συνδυάζοντας την υποδοχή, το εστιατόριο, το μπαρ, το σαλόνι πολυμέσων και το επιχειρηματικό κέντρο σε έναν ανοιχτό, συνεκτικό χώρο, ενώ παράλληλα οι αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές παρεμβάσεις, δημιουργούν μία πιο σύγχρονη και εκλεπτυσμένη αισθητική. Το ανακαινισμένο εστιατόριο «Aristotelis» στο Open Lobby διαθέτει μενού με επισιτιστικές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ στο «Capitol» bar λειτουργεί café και take away, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, δίνoντας έτσι την δυνατότητα στους επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και στους επαγγελματίες της περιοχής, να εργάζονται με άνεση ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας δωρεάν την υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο διαδίκτυο με Wi-Fi. Το εξωτερικό του κτιρίου διαθέτει τζαμαρίες που αφήνουν περισσότερο φυσικό φως να διεισδύσει στο εσωτερικό, δημιουργώντας έτσι μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα σε όλους τους χώρους του Open Lobby.

Η πρόσφατη ανακατασκευή του 9ου ορόφου του ξενοδοχείου, υποδέχεται το "Level 9", ένα κομψό & μοντέρνο Bar – Restaurant με εντυπωσιακή θέα στην πόλη και στον Θερμαϊκό κόλπο. Τα γευστικά πιάτα του βασίζονται στη μεσογειακή κουζίνα, αξιοποιώντας παράλληλα την τοπική γαστρονομική σκηνή, κάνοντας το νέο αυτό εστιατόριο ελκυστικό τόσο στους ντόπιους, όσο και στους επισκέπτες εκτός πόλης. Εμπνευσμένες παρασκευές για εκλεκτούς καφέδες, αλλά και κοκτέιλ που βασίζονται σε έναν ενημερωμένο κατάλογο ποτών σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, σερβίρονται για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Η ειδικά διαμορφωμένη βεράντα του Level 9, εξυπηρετεί την εστίαση σε ανοιχτό χώρο, είτε πρόκειται για έναν πρωινό καφέ, ένα μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο ή απλώς ένα ποτό. Παράλληλα, η ευχάριστη και προσεγμένη εξυπηρέτηση συνεισφέρει στη δημιουργία μιας φιλόξενης και χαλαρωτικής ατμόσφαιρας.

Στον 9ο  όροφο επίσης, η καινούρια εσωτερική πισίνα αποτελεί μια αναζωογονητική επιλογή στο Holiday Inn Thessaloniki. Με εκπληκτική θέα στην Άνω Πόλη και φυσικό φως που περνά μέσα από μεγάλες τζαμαρίες, η πισίνα είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες του ξενοδοχείου αλλά και στο κοινό όλο το χρόνο, καθώς είναι  θερμαινόμενη κατά τους κρύους μήνες. Διαθέτει τζακούζι και σιντριβάνι για επιπλέον αναζωογόνηση. Περιτριγυρισμένη από ξαπλώστρες στο ξύλινο δάπεδο, ο χώρος της πισίνας συνιστά έναν δροσερό και άνετο χώρο για χαλάρωση με γευστικά σνακ και κοκτέιλ από το Bar - Restaurant "Level 9".

Ο κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας του ξενοδοχείου δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που ανακοινώνω ότι στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσής μας να βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας, προσθέσαμε έναν εντελώς νέο χώρο στο Holiday Inn Thessaloniki, το rooftop (9ος όροφος), στον οποίο λειτουργούν το Bar-Restaurant «Level 9», καθώς και η εσωτερική πισίνα με φυσικό φως της ημέρας και εκπληκτική θέα. Επιπλέον, ολοκληρώσαμε τη μεταμόρφωση του ισογείου, το οποίο διαθέτει πλέον το «Open Lobby» με εστιατόριο, μπαρ, PC corner, TV corner & Media lounge, υποδοχή και λόμπι. Οι νέες αυτές προσθήκες σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν, μετά από επένδυση που πραγματοποίησε η εταιρία μας «Α.Ε. Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Κ. και Ι. Θωμοπούλου» ύψους 1.500.00,00 ευρώ. Θα επεκτείνουμε το επενδυτικό σχέδιο μας με την ανακαίνιση των δωματίων, καθώς πρωταρχικός στόχος μας είναι να παρέχουμε την ιδανική διαμονή σε κάθε επισκέπτη του ξενοδοχείου μας. Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες και παροχές υψηλής ποιότητας, που όχι μόνο θα ικανοποιούν, αλλά και θα ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.»