Skip to main content

Νέος αντιδήμαρχος στον Λαγκαδά ο Γιώργος Προκοπίδης

Ο κ. Προκοπίδης είχε οριστεί αρχικώς αντιδήμαρχος, όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και «ασυμβίβαστου» είχε παραιτηθεί από τη θέση.

Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας στον δήμο Λαγκαδά ορίστηκε ο Γιώργος Προκοπίδης, με απόφαση του δημάρχου, Γιάννη Ταχματζίδη.

Ο κ. Προκοπίδης θα παραμείνει στη συγκεκριμένη θέση μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, όταν αναμένεται να γίνει ο πρώτος ανασχηματισμός της διοίκησης Ταχματζίδη.

Ο κ. Προκοπίδης θα έχει την ευθύνη και την εποπτεία σε όλα τα θέματα του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και σε όλα τα θέματα του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, με την εξουσιοδότηση της υπογραφής των εγγράφων που σχετίζονται με την λειτουργία των υπηρεσιών αυτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Προκοπίδης είχε οριστεί αρχικώς αντιδήμαρχος, όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και «ασυμβίβαστου» είχε παραιτηθεί από τη θέση. Πλέον δεν υπάρχουν κωλύματα και όπως είχε δημοσιοποιήσει εγκαίρως η Voria.gr, ο κ. Προκοπίδης επρόκειτο να πάρει θέση στη διοίκηση, καθώς είναι στενός συνεργάτης του δημάρχου.