Skip to main content

Νέος γύρος επεισοδίων στη Μασσαλία με οπαδούς του ΠΑΟΚ και αστυνομικούς (vid)

Οι Γάλλοι ισχυρίζονται ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και σε περιπολικό στην πλατεία Henri Verne, στο λιμάνι της Μασσαλίας

Δεν έχει τέλος το σκηνικό έντασης που εκτυλίσσεται από εχθές το βράδυ στη Μασσαλία, όπου έχουν ταξιδέψει περισσότεροι από 3.300 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για το ιστορικό παιγνίδι με τη Μαρσέιγ, για τους «8» του Europa Conference League.

Μετά τις χθεσινές άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Δικεφάλου και της γαλλικής ομάδας (τους οποίους φέρονται να... συνέδραμαν οπαδοί της Παρτιζάν και της ΑΕΚ, αντίστοιχα), επεισόδια υπήρξαν και σήμερα το μεσημέρι κάτω από την πεζογέφυρα του λιμανιού της Μασσαλίας.

Οι Γάλλοι ισχυρίζονται ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που κινούνται μαζικά, φέρονται να επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και σε περιπολικό στην πλατεία Henri Verneuil. Οι αστυνομικοί φαίνεται να απάντησαν με ρίψη χημικών, ώστε να διαλύσουν το πλήθος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες οπαδοί της Μαρσέιγ προσέγγιζαν ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει οπαδοί του ΠΑΟΚ και... έριξαν αμπούλες χρώματος με αεροβόλο όπλο.