Skip to main content

Νέος πρόεδρος στην ΕΣΕΕ ο κ. Β. Κορκίδης

Την πρόθεση της νέας διοίκησης της ΕΣΕΕ να χειριστεί άμεσα τα φλέγοντα θέματα της ελληνικής οικονομίας, όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις εξέφρασε ο κ. Κορκίδης.
Τα καθήκοντα προέδρου στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ανέλαβε ο κ. Β. Κορκίδης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κωστής Χαντζαρίδης, εξελέγη στη θέση του Α΄αντιπροέδρου.

Αναλυτικότερα, τις θέσεις στο νέο προεδρείο, όπως αυτές προέκυψαν από την πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, ανέλαβαν οι εξής:

Γενικός γραμματέας ανέλαβε ο κ. Γ. Καρανίκας, οικονομικός επόπτης ο κ. Π. Καραγιάννης, Α΄αντιπρόεδρος ο κ. Κ. Χαντζαρίδης, Β΄αντιπρόεδρος ο κ. Β. Παγώνης, Γ΄αντιπρόεδρος ο κ. Π. Καρέλας, αναπληρωτής γενικός γραμματέας ο κ. Ηλ. Παυλίδης, αναπληρωτής οικονομικός επόπτης ο κ. Στ. Χατζηγεωργιάδης.

Με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου ο κ. Κορκίδης εξέφρασε την πρόθεση της νέας διοίκησης της ΕΣΕΕ να χειριστεί άμεσα τα φλέγοντα θέματα της ελληνικής οικονομίας, όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις και σημείωσε ότι η ΕΣΕΕ θα συμμετάσχει με τεκμηριωμένες θέσεις στο διάλογο με την κυβέρνηση και τους κοινωνικούς εταίρους.