Skip to main content

«Νοιάζομαι»: Το καινούργιο reaction που προστέθηκε από το facebook

«Ελπίζουμε η επιλογή να βοηθήσει εσάς, την οικογένειά σας και τους φίλους σας να νιώσετε λιγότερο μόνοι», αναφέρει το facebook.

Τη συμπαράστασή του σε όσους το έχουν ανάγκη την περίοδο της πανδημίας δείχνει το facebook με συμβολικό τρόπο εισάγοντας ένα καινούργιο reaction  που τιτλοφορείται «νοιάζομαι» (care).

Πρόκειται για πρόσωπο που κρατάει μια καρδιά και το οποίο είναι ανάμεσα στις έξι κλασικές επιλογές του like (wow, χαχα κ.λπ). Η προσθήκη είναι αυτές τις μέρες διαθέσιμη για όλους τους χρήστες.

Το reaction θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αντιδράσετε σε posts, σχόλια, εικόνες, videos ή άλλο περιεχόμενο, δείχνοντας έτσι την υποστήριξή σας σε κάποιον ή ότι νοιάζεστε για έναν άνθρωπο ή για μία κατάσταση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, «έχουμε προσθέσει μία νέα αντίδραση για να μπορείτε να δηλώσετε την υποστήριξή σας ακόμα περισσότερο όσο μένουμε απομονωμένοι. Ελπίζουμε η επιλογή να βοηθήσει εσάς, την οικογένειά σας και τους φίλους σας να νιώσετε λιγότερο μόνοι».