Skip to main content

Νιγηρία: Καρέ καρέ η συντριβή ελικοπτέρου στο Λάγκος - Δείτε βίντεο

Το ελικόπτερο συνετρίβη στην Ικέτζα, μια πολυσύχναστη συνοικία της πόλης, σύμφωνα με τον Ιμπραχίμ Φαρινλόγιε, τον εκπρόσωπο της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επειγόντων. Τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό σώθηκαν

Ένα ελικόπτερο κατέπεσε και τυλίχθηκε στις φλόγες σήμερα το απόγευμα στην οικονομική πρωτεύουσα της Νιγηρίας, το Λάγκος, όπως ανέφεραν οι υπηρεσίες διαχείρισης εκτάκτων περιστατικών.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 

Το ελικόπτερο συνετρίβη στην Ικέτζα, μια πολυσύχναστη συνοικία της πόλης, σύμφωνα με τον Ιμπραχίμ Φαρινλόγιε, τον εκπρόσωπο της Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επειγόντων. Τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό σώθηκαν.

Ο Ολουφέμι Όκε-Οσανιντόλου, της ίδιας υπηρεσίας, είπε ότι το ελικόπτερο έκανε «βαριά προσγείωση» σε έναν δρόμο μπροστά από το κτίριο της τράπεζας United Bank for Africa. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων (AIB) αναφέρεται ότι διατάχθηκε έρευνα για την εξακρίβωση των αιτίων του ατυχήματος ενός ιδιωτικού αεροσκάφους τύπου Jabiru J430, το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 (τοπική ώρα, 17:00 ώρα Ελλάδος). Τo αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση για λογαριασμό της εταιρίας Air First Hospitality & Tours.