Skip to main content

Νίκαια: Εμένα ήθελε να εκδικηθεί, λέει η κόρη του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του (video)

«Όταν αυτοκτόνησε ένιωσα ασφαλής. Εάν αυτός ο άνθρωπος δεν αυτοκτονούσε, φυσικά και θα συνέχιζε», είπε

Την εμμονή και την εκδίκηση που ήθελε να πάρει από την ίδια έδειξε η κόρη του 64χρονου ως κίνητρο για τη δολοφονία του συζύγου της στην Νίκαια το πρωί της 1ης Μαρτίου.

«Όλα δείχνουν ότι ήθελε να με εκδικηθεί και ότι είχε μία εμμονή μαζί μου. Επειδή αποφάσισα μετά τις σπουδές μου να μην γυρίσω στη Θεσσαλονίκη, επειδή ήταν κακοποιητικός, και επειδή μετά η μητέρα μου δεν ήθελε να μείνει εκεί, και με θεώρησε υπεύθυνη», είπε στo MEGA η Αλεξάνδρα Τσουκιά

Σύμφωνα με την ίδια ο 64χρονος, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του αφού σκότωσε τον γαμπρό του, όχι μόνο ήταν κακοποιητικός, αλλά απειλούσε εκείνη και τη μητέρα της προσθέτοντας ότι δεν είχαν αποτέλεσμα οι εκκλήσεις τους σε αστυνομία και εισαγγελέα.

«Όταν πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Πολίχνης και περιμέναμε να τον συλλάβουν, οι αστυνομικοί φοβήθηκαν μήπως ήταν ταμπουρωμένος με το όπλο. Περιμέναμε και ήταν ένας αστυνομικός, τον ρώτησα τι θα κάνουμε εάν τον αφήσουν ελεύθερο από την ψυχιατρική κλινική. Μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και να πάμε να κάτσουμε πιο πέρα», είπε χαρακτηριστικά για ό,τι είχε προηγηθεί.

Η κόρη του 64χρονου πρόσθεσε, μάλιστα, πως «όταν αυτοκτόνησε ένιωσα ασφαλής. Εάν αυτός ο άνθρωπος δεν αυτοκτονούσε, φυσικά και θα συνέχιζε. Ήμουν μικρή και φοβόμουν για τη ζωή της μαμάς μου. Με είχε απειλήσει από το 2008 μετά από ένα ξυλοδαρμό που είχε γίνει κατά της μητέρας μου, πήγα να την προστατέψω και μου είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο. Όταν είπα ότι δεν θα γυρίσω στο σπίτι είπε πως θα σκοτώσει τη μητέρα μου, τον αδερφό της και τη γιαγιά μου».