Skip to main content

Νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Βόλου στην πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα

Ο Δικέφαλος με τους Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα και Κούτσια έφτασε στη νίκη με 3-1 επί του ΝΠΣ Βόλου στην τελευταία του αναμέτρηση πριν το πρωτάθλημα

Με σκόρερ τους Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα και Κούτσια ο ΠΑΟΚ έφτασε άνετα στη νίκη με 3-1 επί του ΝΠΣ Βόλου στην αποψινή φιλική αναμέτρηση, που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας και ουσιαστικά αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.

O Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε τη φιλική αναμέτρηση με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας και στο κέντρο το δίδυμο Ίνγκασον - Κάργας.

Οι Σβαμπ και Αουγκούστο ήταν οι δύο εσωτερικοί μέσοι, με τον Ντάντας σε ρόλο πίσω από τον φορ, στα δύο άκρα της επίθεσης ξεκίνησαν Νάραϊ (δεξιά) και ο Μπίσεσβαρ (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τόμας.

Ο Δικέφαλος στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 1-0 με το γκολ του Μπίσεσβαρ, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Ολιβέιρα και Κούτσιας πέτυχαν από ένα τέρμα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που έδειξε να είναι πιο έτοιμη απ’ αυτή του Βόλου.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο 20′ όταν ο Μπράντον Τόμας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πλάσαρε για το 1-0.

Στο 54′ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ωραία ατομική ενέργεια, γύρισε στον Νέλσον Ολιβέιρα κι αυτός με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 65′ ο Πάολο Φερνάντες με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιώργος Κούτσιας με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Α' Ημίχρονο: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον , Κάργας , Τσαούσης , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Νάρεϊ , Τόμας

Β' Ημίχρονο: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον (82′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί (75′ Κουαλιάτα), Νάραϊ (61′ Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα (75′ Κούτσιας)

Η σύνθεση του Βόλου: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Ματίγια, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σιέλης, Ουεντραόγκο, Μεσκίδα, Τσέλιος, Μπογκντάνοβιτς, Μεταξάς, Τάχατος