Skip to main content

Νίκη και νέα… εννιάρα για τον Ηρακλή με χατ-τρικ Περόνε (video)

Σαρωτικός εξακολουθεί να είναι ο Γηραιός στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ ισοπεδώνοντας αυτή τη φορά τον Μέγα Αλέξανδρο στα Καμινίκια.

Με νίκες συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ. Οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 1-9 του Μέγα Αλέξανδρου, με τον Περόνε να είναι σε μεγάλα κέφια.

Ο Αργεντίνος πέτυχε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και με εκπληκτικό τρόπο σκόραρε απο το κέντρο του γηπέδου στο 39′ σημειώνοντας το 0-2. Το 0-3 πέτυχε ο Περπερίδης στο 54′ και τρια λεπτά αργότερα ο Μακρής έκανε το 0-4.

Για τους γηπεδούχους μείωσε σε 1-4 ο Νικηφορίδης στο 58′. Ο Περόνε  στο 59′ έκανε χάτ τρίκ και το 1-5. Στο 64′ ο Καρακώστας χρίστηκε και αυτός σκόρερ(1-6) και ο Τσακιρίδης στο 67′ σημειώσε το 1-7. Το σκορ έκλεισε με δυο τερματα του Πέτρου Κανακούδη στο 80′ και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Μέγας Αλέξανδρος: Σπύρου, Μασάλας, Δομπράκης, Στρίκος,Κατσαβέλης, Βασιλειάδης, Αλντο, Αστρείδης, Νικηφορίδης, Σφονδιλιάς, Στάμκόπουλος.

Ηρακλής: Γόμος (77′ Ζίφκας),Φουρίκης (67′ Βλαχούδης), Καρακάσκης, Καρακώστας, Αποστόλου, Κανακούδης, Μάντικας (69′ Σαχταρίδης), Περόνε (60′ Καλπουρτζίδης), Μακρής, Τσακιρίδης, Περπερίδης.