Skip to main content

Νικητής με 20-0 ο ΠΑΟ, μηδενίστηκε και υποβιβάζεται ο ΟΣΦΠ! (φωτο)

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέβηκαν στο παρκέ του ΟΑΚΑ για το παιχνίδι των play-off της Basket League και θα τιμωρηθούν με πτώση στην Α2.

Νικητής και... τυπικά αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς οι Πειραιώτες έκαναν πράξη τις δεσμεύσεις τους και δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν σήμερα στο ΟΑΚΑ για την πρώτη φάση των play-off της Basket League.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές και ο κομισάριος περίμεναν 20 λεπτά από τις 19:00, ώρα διεξαγωγής του αγώνα, και αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν εμφανίστηκαν στο παρκέ των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, έκλεισαν το φύλλο αγώνα με σκορ 2-0 υπέρ των «πρασίνων».

Σημειώνεται πως πλέον σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο Ολυμπιακός βρίσκεται αντιμέτωπος με τον υποβιβασμό στην Α2 ενώ παράλληλα θα τιμωρηθεί και με αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αντίθετα, το «τριφύλλι» προκρίθηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε το Περιστέρι (με μειονέκτημα έδρας), είτε τον Ήφαιστο Λήμνου (με πλεονέκτημα).