Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΝΙΚΟΠΟΛΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ 18ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΔΙΚΥΚΛΟ

Εντοπίστηκε αποθήκη, που χρησιμοποιούταν ως χώρος αποσυναρμολόγησης των κλεμμένων δικύκλων. Συνελήφθησαν οι δύο νεαροί δράστες.

Στη σύλληψη δύο 18χρονων Ελλήνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δίκυκλο από την περιοχή της Νικόπολης, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο ένας εκ των συλληφθέντων, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Σεπτεμβρίου 2018 έως μέσα Μαΐου 2019, αφαίρεσε επιπλέον τρεις δίκυκλες μοτοσικλέτες από την περιοχή της Νικόπολης ενώ πλησίον της οικίας του εντοπίστηκε αποθήκη, που την χρησιμοποιούσε ως χώρο αποσυναρμολόγησης των κλεμμένων οχημάτων.

Σημειώνεται ότι, εντός της αποθήκης βρέθηκε πλήθος εξαρτημάτων αποσυναρμολογούμενων δικύκλων, πινακίδες κυκλοφορίας και κατάλληλος εξοπλισμός – εργαλεία για την αποσυναρμολόγηση, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την απόπειρα κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ